Kreiranje sadržaja

Kreiranje sadržaja: Koristan sadržaj = zadovoljni korisnici!

Kreiranje sadržaja (content marketing) na sajtu i društvenim mrežama jedna od ključnih stvari za postavljanje Vašeg veb sajta kao novog kanala komunikacije sa potencijalnim i postojećim klijentima, kvalitetnu optimizaciju, povećanu posećenost sajta i podršku online prodaji.


SEO COPYWRITING

Prošlo je vreme kad je bilo dovoljno da jedan tekst bude samo lep. Postoji nekoliko osnovnih kriterijuma koji čine kvalitetan sadržaj. U njih spadaju količina teksta, adekvatni naslovi i podnaslovi, način na koji se obraćamo ciljnim kupcima svojih proizvoda ili usluga, pozivi na akciju, linkovi…

U zavisnosti od toga kome se obraćamo, kao i kanala komunikacije koj koristimo (veb sajt, Facebook, Twitter, LinkedIn,…) tekstovi moraju biti prilagođeni potrebama i interesovanjima naših klijenata, ali i kreirani u kontekstu izabranog kanala.

Da biste imali kvalitetan sadržaj za vaš sajt ili stranice na društvenim mrežama, potrebno je znanje, umeće, iskustvo i redovno praćenje aktuelnosti iz oblasti content marketinga.

PISANJE TEKSTOVA WEB SAJTOVA

Mi znamo šta znači kvalitetan sadržaj i umemo da ga kreiramo tako da zadovolji svoje ciljeve. Kreiranje sadržaja mora da Vaš sajt učini vidljivim na Google i da privuče i zadrži pažnju Vaših ciljnih kupaca. Kreiranje sadržaja ima zadatak da što više potencijalnih klijenata dovede na Vaš sajt, da ih podstakne na akciju (da Vas kontaktiraju, požele da kupe od Vas, prijave se na Vašu mejling listu i sl.) i da, neposredno, utiču na bolju prodaju Vaših roba i usluga.

Ulaganje u content marketing je dugoročan proces, ali je dokazano da za manje od 2 godine donosi veću vrednost od ulaganja u online oglašavanje i dodatnu vrednost privlačenjem kvalitetnijih klijenata. Prema tome… počnite još danas da proizvodite odličan sadržaj kao podršku Vašem biznisu. Isplatiće vam se.

Kreiranje uspešnog internet sadržaja zahteva još neka posebna umeća, ali je suština da se uvek razmišlja o potrebama i posetilaca sajta i Guglove pretraživačke mašinerije.

Ali, SEO copywriting je samo jedna od tri bitne veštine veštine kreatora internet sadržaja. Druga je talenat za pisanje, što obuhvata kreativnost, originalnost, analitički duh, zdravu logiku i preciznost u pisanju.

Treća veština je spoj više osobina internet autora, jer posvećenost pisanju obuhvata: uporan rad, stalna želјa za učenjem novih stvari, široko opšte obrazovanje, upućenost u temu pisanja i razumevanje Interneta kao medija.

Content marketng & Copywrite

Pošto nisu svi koji vode neki posao vični pisanju kvalitetnog sadržaja, niti imaju vremena da se time bave, WEB ZA SVE Vam nudi kompletnu uslugu content marketinga – kreiranja sadržaja za Vaš sajt, blog i stranice na društvenim mrežama

USLUGE

  • SEO copywriting
  • Pisanje tekstova web sajtova
  • Prilagođavanje internet sadržaja za srpsko tržište
  • Kreativna optimizacija sadržaja za objavljivanje na Internetu
  • Korporativno blogovanje
  • Infografike
  • Tekstovi za štampani materijal

POZICIONIRAJTE SE KAO EKSPERT

Plasiranjem edukativnog sadržaja, vaša kompanija postaje relevantan izvor informacija kako za postojeće tako i za potencijalne klijente ili potrošače. Prostim jezikom rečeno, relevantan sadržaj pomoćiće vam da se u očima klijenata pozicionirate kao autoritet.

SADRŽAJ

Pažljivim biranjem tema i plasiranjem kvalitetnog sadržaja gradite zajednicu korisnika koji vas vide kao autoritet i koji se angažuju da vaše savete podele sa svojim prijateljima čIme osim vidljivosti stičete i kredibilitet koji u svakom poslu znači mnogo.

ZASLUŽITE KLIKOVE

U moru informacija koje se svakodnevno mogu pronaći na internetu, nije lako zaslužiti klik, lajk, šer ili kontakt. Zato je danas više nego ikada ranije potrebno ponuditi online sadržaj koji se razlikuje i koji je vredan vremena, pažnje i angažovanosti vaše ciljne grupe.

Zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas. Mi kreiramo Vaš uspeh!

Copyright 2018 WEB ZA SVE | All Rights Reserved