Izrada web sajtova

Izrada web sajtova – WEB za sve

Izrada web sajtova – Web dizajn je područje našeg delovanja, a sve stranice dizajniramo prema najnovijim Internet standardima kako bismo ih učinili vizualno atraktivnim i jednostavnim za korišćenje krajnjem korisniku.


Responsive web dizajn optimizovan za sve mobilne uređaje

Izrada web sajtova se vrši na stručan i profesionalan način u skladu sa svim savremenim Internet standardima.

U vremenu u kojem živimo firme sa profesionalnim i dobro dizajniranim web stranicama uvek su korak ispred konkurencije. Prema poslednjim istraživanjima sve veći broj osoba u potrazi za nekim proizvodom ili uslugom iste će prvo potražiti na Internetu, a tek će u slučaju ne pronalaska tražene informacije pristupiti drugim izvorima informacija.

Razlog tome svakako je ubrzani životni tempo savremenog čoveka, ali i svedostupnost Interneta. Broj aktivnih on-line korisnika kojima je Internet nadohvat ruke raste svaki dan zahvaljujući i naprednim mobilnim telefonima.

Zbog svega toga postalo je nužno imati dobro osmišljenu i atraktivno dizajniranu web stranicu budući da će većina potencijalnih klijenata odluku o kupovini vašeg proizvoda ili usluga doneti isključivo na temelju subjektivnog dojma koji će steći pregledom vaših stranica, te njihovom uporedbom sa onima vaše konkurencije.

Zanima vas cena izrade web stranice?

Izaberite neki od naših paketa ili nas kontaktirajte i zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas. Poslaćemo vam ponudu sa planom za koji mislimo da će najbolje zadovoljiti vaše potrebe

Svesni smo činjenice da web stranice mogu biti prva tačka kontakta s potencijalnim klijentom. Loše web stranice će učiniti više štete za vaše poslovanje nego da ih nemate. Ako vaše web stranice izgledaju neprofesionalno i haotično, potencijalni kupac će pretpostaviti da je to odraz vašeg poslovanja.

Dobro i profesionalno dizajnirane web stranice s jasnom i jednostavnom navigacijom, pridoneće profesionalnosti i poslovnosti vaše firme i krajnjem kupcu uliti sigurnost i poverenje. To može biti presudan razlog zašto je kupac odabrao vašu kompaniju u odnosu na konkurenta.

Bilo da želite statičke web stranice, na kojima kupac može saznati osnovne podatke o vašoj firmi, ili dinamičke sa bazom podataka, pomažemo i savetujemo vas od početka do kraja stvaranja vaše web stranice.

Glavni razlozi zašto nekvalitetna izrada web stranica ne ispunjava vaše ciljeve:

Manjak poverenja

Ako vaše web stranice izgledaju neprofesionalno i haotično, potencijalni kupac će pretpostaviti da je to odraz vašeg poslovanja.

Dobro i profesionalno dizajnirane web stranice s jasnom i jednostavnom navigacijom, pridoneće profesionalnosti i poslovnosti vaše firme i krajnjem kupcu uliti sigurnost i poverenje.

Loš sadržaj

Situacija kada sadržaj vaše stranice ne odgovara očekivanjima posetoca.

Usled pogrešno kreiranog teksta na stranici i lošeg odabira ključnih reči Google i ostali pretraživači vas loše rangiraju i iz tog razloga posećenost vašoj stranici opada.

Programske greške

Često se susrećemo sa lošim kodiranjem kako bi se projekat završio u što kraćem roku. Rezultat toga je sporo učitavanje stranice, ne postojanje mobilne verzije, nekompatibilnost sa svim pretraživačima ili „slomljeni“ linkovi na stranici.

Sve ove greške ostavljaju loš dojam posetiocima, te na kraju odlaze nezadovoljni.

Izrada web sajtova od strane našeg tima garantuje vam stroge norme i visoke standarde kako bi kreirali projekat koji je kompatibilan, brz, pouzdan i spreman za optimizaciju za pretraživače.


Na sve web stranice koje izradimo dajemo garanciju od 3 godine.

U tom roku obvezujemo se ispraviti sve greške koje se javljaju u radu sa sistemom, a nisu prouzrokovane nestručnom upotrebom od strane korisnika ili kvarom na serveru.

Responsive Web dizajn

Responzivan dizajn (eng. responsive design) znači da se web stranica automatski prilagođava veličini uređaju s kojeg se pristupa pregledu stranice. Sama web stranica izgleda drugačije na različitim uređajima i različitim rezolucijama ekrana kako bi se svakom korisniku na svojem uređaju omogućilo dobro korisničko iskustvo.

Sve web stranice u produkciji našeg tima su optimizovane za sve dostupne veličine ekrana i uređaja koji omogućuju korisnicima pregled sadržaja na bilo kojoj platformi sa user friendly navigacijom.

Izrada web sajtova kod nas poštuje Google-ov standard da svaki sajt koji napravimo mora biti optimizovan.

CMS

CMS omogućava klijentu klasifikaciju, organizaciju, povezivanje i svaki drugi oblik uređivanja sadržaja web stranica. CMS koristiti modularno programsko rešenje koje omogućuje dinamičko kreiranje web-stranica nove generacije.

Pomoću CMS sistema možete menjati ili dodavati novi sadržaj na vašim web stranicama bez potrebe znanja bilo kojeg programskog jezika ili posedovanja specijalizovanih softverskih alata.

Zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas. Mi kreiramo Vaš uspeh!

Copyright 2018 WEB ZA SVE | All Rights Reserved