Društvene mreže – Vidite širu sliku. I vidite je brže!

Društvene mreže su postale neizostavni deo svakog ozbiljnog promotivnog nastupa brenda ili kompanije. Nezaobilazan su vid komunikacije i služe najvećim delom za informisanje. Uspešan biznis mora biti tamo gde su potencijalni klijenti i kupci. Ako ste u današnje vreme bez aktivnog prisustva na društvenim mrežama, niste prisutni na jednom od kvalitetnijih kanala prodaje.


Ostvarite dvosmernu komunikaciju na društvenim mrežama uz strateško i konstantno vođenje vaših stranica. Povećajte promet na vašem web sajtu, razvijajte svest o vašem brendu i povezujte se sa korisnicima na duge staze.

Društvene mreže zahtevaju pažljivo osmišljenu komunikaciju koju prilagođavamo individualnim potrebama svakog klijenta. Pomažemo u stvaranju pozitivnog i prepoznatljivog imidža vašeg brenda, kao i ukupnom unapređenju vašeg poslovanja.

Mnogo kompanija ima otvorene profile i stranice na raznim društvenim mrežama, međutim pravi posao sledi tek nakon toga. Mi postavljamo kvalitetan sadržaj i upravljamo komunikacijom.

Pravilnim korišćenjem društvenih mreža mogu se postići izvrsni prodajni rezultati i izgraditi velika zajednica vernih potrošača.

Poverite vođenje vaših profila na društvenim mrežama profesionalcima. Nudimo vam najpovoljnije usluge vođenja stranica na sledećim društvenim mrežama:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Google+
  • Youtube
  • I drugim po vašoj želji i potrebama

Društvene mreže i njihovo vođenje

Vođenje društvenih mreža je celodnevni posao i ne spada u slobodne aktivnosti. Ako ste stalno na sastancima i ako ste okupirani drugim obavezama, niste u mogućnosti da se posvetite potencijalnim klijentima koji konstantno postavljaju pitanja i zahtevaju da u veoma kratkom vremenskom periodu dobiju konkretan odgovor.

Tu na scenu dolazi profesionalni tim koji se vrlo brzo upoznaje sa vašim poslovanjem i nastavlja sa individualnim pristupom svakom klijentu, dok ciljanu skupinu animira relevantnim sadržajem i dinamikom koja ima za cilj da potencijalne pretvori u krajnje kupce.

Naš je posao:

Analiziramo konkurenciju

Osmišljavamo strategiju nastupa na društvenim mrežama

Objavljujemo atraktivan sadržaj

Komunikacija 7 dana u nedelji

Targetirano oglašavanje na društvenim mrežama

Dizajn vizuala vaših stranica

Prilagođavamo sadržaj korisnicima

Reagovanje na zahteve kupaca u realnom vremenu

Analiza rezultata

Oglašavanje i plaćene promocije na mrežama

Oglasi i promocije zahtevaju više rada za razliku od običnih objava na mrežama. Mesečni budžet se bazira na paketu koji odaberete nakon analize tržišta. Kreirane oglase usmeravamo ka željenoj ciljanoj grupi po velikom broju kriterijuma u cilju pružanja određene informacije što većem broju potencijalnih klijenata.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim timom koji će voditi vaše društvene mreže, obratite nam se za stručnu pomoći dobre rezultate u poslovanju.

Zatražite ponudu kako bismo saznali što možemo učiniti za vas. Mi kreiramo Vaš uspeh!

Copyright 2018 WEB ZA SVE | All Rights Reserved